«ســـــــبـــــک زنــــــدگـــی اســـلامـــی!»
🌾سبک زندگی اسلامی یا شیطانی مسئله این است
🔰خداوند قادر، انسان را در قالب سیستمی چندوجهی طراحی و خلق کرده است. لذا آنچه به عنوان سبک زندگی نتواند سبب وسعت روح بهعنوان یکی از وجوه مهم و پیچیدهی ساختار وجودی بشر و نیز ذیل آن رشد و تعالی اندیشه و تفکر و نیز نگرش دقیق به موضوع فوق استراتژیک چرایی و چگونگی سطوح حیات انسان که بخشی مهم، متفاوت و البته مرتبط با کلیت حیات در عالم، آنهم با درنظرگرفتن تفاوت در ظرف وجودی انسانها در پذیرش و فهم کردن حقیقت عالم نشود فاقد ارزش و اعتبار است.
بخشی از خلقت انسان جسم اوست که برمبنای سیستم فیزیکال، ذهن و ادراکاش برمبنای سیستم متافیزیکال و روح به سرفرماندهی فؤاد؛ بر اساس سیستم ترنس فیزیکال بگونهای پایهریزی شده است که جریان پیوستگی، تلاقی و ارتباط سه وجه یاد شده را رقم زده و انسان را به موجودی در حصار سیستمها و البته چندوجهی به اذن الله جل جلاله مبدل ساخته است. روح انسان به مثابه کشتزاری است که چگونگی روند سیستم فیزیکال بر آن تاثیر بسزایی دارد، لذا حلول روح در نطفهای که به حلال منعقد شده باشد گذارهای تعیین کننده در کیفیت حیات انسان بشمار میآید چراکه صرفا انسان حلالزاده با برخورداری از مولفههای یاد شده در دین و مشخصا اسلام عزیز، توانمندی لازم در بروز و ظهور اندیشهی پاک و مطهر و عملکرد دقیق در طول حیات دنیوی خویش که همان اصطناعت انسان (مومن) به عنوان موجودی که حیِّمتأله است، را به نیکی دارد. به همین سبب بیشترین حجم تلاش جنود انسی و جنی ابلیس در ایجاد اختلال در همان گام نخست نضج گرفتن شاکلهی انسانهاست. قبحزدایی، تشویق و تسهیل روابط نامشروع و بیقید و بند و در نهایت تولد انسانهای حرامزاده به بهانهی آزادی به وضوح قابل مشاهده است.
سبک زندگی چکیده و ثمرهی حقیقی ایدئولوژی است که برمبنای روح حاکم بر آن جهانبینی، صحت و سلامت حیات دنیوی و اخروی بشر، تضمین و یا سبب تخریب و اضمحلال حیات بشر میشود. در سبک زندگی ارائه شده از سوی تمدن غرب اساسا انسان حیوانی تلقی میشود که اصالت با خواستههای اوست و بایدها و نبایدها نه بر اساس حکم الهی بلکه بر پایهی خواستههای وی تنظیم میشود! لذا تئوریزه کردن سرکشی و طغیان انسان به واسطهی علم ناچیز و متزلزلِ کم عمقی که ثمرهی انحراف در اندیشه است نه تنها سبک زندگی ناهمگون و کاریکاتوری را برای انسان ترسیم کرده است بلکه دلیل اصلی بروز و ظهور فساد، انحراف و در نهایت نابودی انسانهای تحت استعمار تمدن غربی است. حال تمدن غرب پس از زدودن دین از زندگی انسانِ گرفتار مدرنیته، رشد و تعالی روحِ انسان را نادیده و سعی برآندارد صرفا با تکنولوژی و فناوری، توسعه را جایگزین متعالی شدن حقیقی انسان کند لکن به وضوح شاهد این حقیقت هستیم که در نسخهی تجویزی این تمدن رو به زوال یعنی حذف انگارههای دین، نادیده گرفتن سیستم پیچیدهی روح و اصالت بخشیدن به سیستم ذهن انسان و در نهایت پرداختن به سکیولاریسم، نه تنها کیفیت زیست و حیات بشر بهتر نشده است؛ بلکه بیش از همیشهی تاریخ در خطر نابودی قرار گرفته است. ابتلا به بیماریهای روحی، جنسی، تمایل به خودکشی، تعرض، حرص و طمع، پوچگرایی و در نهایت سینگولاریتی خروجی تعلیمات موردنظر تمدن غرب بوده است. با این حال همچنان این تمدن اصرار دارد بر پایهی لیبرالیسم، چشیدن شهوت بیحد و مرز را از مهمترین حقوق بشر معرفی و جاودانگیاش را در دنیا بوسیلهی تکنولوژی، با عنوان توسعه در دنیای مدرن معرفی کند! لکن بسیاری از آنچه به عنوان علم به آن رجوع و از به عنوان قوانین، بایدها و نبایدهای زیست بشر امروز یاد میشود همان تمایلات نفسانی است که انسان را مرکز عالم تعریف و با تکیهی جاهلانه بر ابزار (تکنولوژی و فناوری) به عنوان هدف، گرفتاری عظیمی را برای انسان رقم زده است. لذا تمدنی که از سر جهل، زایندهی اومانیسم و سکیولاریسم باشد، توانایی ارائهی سبک زندگی دقیق و صحیح را ندارد.
حال در سبک زندگی اسلامی آنچه حیات انسان را از انحراف و سقوط به دلیل محوریتِ بایدها و نبایدها، قوانین الهی و عقلانیت و کنترل و نظارت صحیح بر سیستمهای تعبیه شده در انسان نجات میدهد ساختمان امن ایمان است که در نگاه امام خمینی"ره" ایمان در مرتبه قلب و وجدان انسانها قرار دارد که سبب بروز و ظهور اطمینان، انقیاد و خضوع در انسان میشود. ایمان مرتبهای بالاتر از اسلام آوردن است. الله جل جلاله در سورهی حجرات آیه ۴۹ در توضیح ایمان میفرمایند: «شما ایمان نیاوردهاید، ولی بگویید اسلام آوردهایم، امّا هنوز ایمان وارد قلب شما نشده است و اگر از خدا و رسولش اطاعت کنید، چیزی از پاداش کارهای شما را فروگذار نمیکند، خداوند، آمرزنده مهربان است.»
::بخش اول::
#ثوابنشرمطالبهدیهبهحضرتحجتعج🌤
#ممنونکهبانشرلینکماراحمایتمیکنید
💧🍃💧🍃💧🍃💧🍃💧🍃💧🍃
توصیه رهبری به دولت یازدهم چیست؟
- دوست مهدی (عج) با نامحرم دوست نمیشه..!!
- اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل شعار سال - پیام رهبر معظم انقلاب بمناسبت آغاز سال ۱۳۹۵
- زندگی به سبک آیتاللهبهجت(ره)؛ از 50 سال برگزاری مجلس اباعبدالله(ع) تا توجه ویژه به همسر و خانواده
- تجلیل پیغمبر(صلّیاللهعلیهوآله) از فاطمه زهرا ( سلام الله علیها)
- آسیب شناسی خانواده
- خانواده و فنآوری ( تارهای نامرئی: ماهواره ها )
- دیدگاه ویژه اسلام به ارزش زن
- الگوی زن مسلمان
- دین و زندگی
- عفاف حریم عاشقی
- ( آسایش زندگی ) ساده به رنگ آسمان
- طرحی برای زندگی
- خانه های آسمانی
- مشروب خواری مردان، جرمی علیه زن و خانواده
- در همین حوالی (سلوک خانوادگی )
- اولین سینی چای
- محبت بین همسران
- لقمه حرام سنگ بنای تخریب خانواده
- جایگاه والای خانواده در اسلام
- شکوفاسازی فطرت دینی
- توجه به چگونگی و اندازه تنبیه
- اخلاق در قرآن
- سلامت روان و اخلاق
- خانواده های صمیمی و فرزندان با نشاط نگاه همه جانبه اسلام به زندگی